CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, April 11, 2011

Sushi

Selamat petang blogger ;)

Lepas roti, ade plak sushi.

Jom bace..Erk..


Okes, makanan ni namanye manusia..
Eh giler kot, xla ini sushi..atau nama jepun "Nyotaimori" atau tubuh wanita adalah namaya.
Agak-agak kawan aku penah mkn x benda nih kat jepun?
Cube jawab sket Farah? heehee..
Kalau ko bce la blog aku nihs.

Okehs, menurut sumber, "Nyomataimori" adalah sebuah restoren di jepun. bukan canibalistic restaurant ye..;)
yang menyajikan Japanese Sushi atau pun Sashimi.
Mereka menyajikan makanan seiras tubuh bogel wanita.
Bila pelanggan makan sushi ni mereka boleh memotong mana-mana bahagian.
Time potong tuhs akan berlaku pendarahan seperti tubuh wanita betul-betul..

Hmm..jangan nanti biler korang dah sedap mkn roti cap manusia, n sushi manusia tetiba nak rasa yg "original" plak..kang xpasal nampak manusia jek lapar..
tampar laju2 nak? hehe..
Gurau jek..
Seyes!

Sumber:
http://josrevalution.blogspot.com/2011/03/antara-restoran-yang-luar-biasa-di.html

2 org bercakap-cakap:

アヌム ちゃん~~ said...

salam.
aaaa..xpenah pulak jumpe kedai cam nih lagi..
kalau jumpe pun tanak msuk kot..hihi.
btw, nice enri^^

Dalila said...

akak> tq visit..saya pon takut nak masuk ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fav Song


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com